Administrator
Czê¶æ pierwsza:
Dawno dawno temu, pomiêdzy wiosk± mg³y a wiosk± li¶cia, trwa³a najwiêksza i najkrwawsza wojna ninja z wê¿ami (te co posiada Orochimaru tylko, ze same sobie s± w³adc±). Po drugim roku wojny zosta³o dwóch najsilniejszych wojowników z obu armii , toczyli bitwê, z której zwyciêsko wyszed³ Ninja wioski ukrytej w Li¶ciu - Wygra³ w sposób taki i¿ umie¶ci³ najsilniejszego i ostatniego wê¿a z jakim mia³ do czynienia w Ksiêdze zwanej "Ksiêga Smoka&Maga" Dla czego Smoka a nie wê¿a - Bo ten w±¿ b³ tak ogromny, ze przypomina³ Smoka. Dlaczego maga -bo si³ê tego Shinobi porównywano z najwiêkszymi magami w tamtych czasach. Nie a¿ tak dawno temu (oko³o 50 lat temu) uzdolniony, m³ody Shinobi znalaz³ t± ksiêgê. Wróci³ wiedz do Swego domu i zacz±³ lekturê .......
Koniec czê¶ci Pierwszej!
Czê¶æ druga:
M³odym Shinobi który znalaz³ tê ksiêgê by³ Orochimaru. Od razu po przeczytaniu 5 strony us³ysza³ ggruby g³os "BZDURY!" Orochimaru zacz± sie rozgl±daæ, nikogo nie ma - Czyta dalej, po przeczytaniu nastêpnej strony tajemniczy g³os powiedzia³ "Uwiêziono mnie w tej ksiêdze, ja jestem Magiem nie Smokiem!"Tak naprawdê to Smok zosta³ uwiêziony i go kituje . Orochimaru uwierzy³. Orochimaru powiedzia³:
-Mogê ci jako¶ pomóc
-Hmmm... nie wiem, ......... w zasadzie to ... TAK! odpar³ Smok
-To wspaniale, co mam ci pomóc? - Zapyt±³ Orochimaru
-Nauczê ci Wê¿owych i Mrocznych Jutsu po okresie nauki, uwolnisz mnie z ksiêgi. - Stanowczo powiedzia³ Smok
-Okej. Kiedy zaczynamy - Powiedzia³ Orochimaru
-TERAZ! - Wykrzykn± Smok!
-No dobrze, dobrze. - Powiedzia³ Zdenerwowany Orochimaru.
Wiêc tak: Orochimaru gada³ z tak± twarz± u³o¿on± z liter na koñcu ksi±¿ki.
Orochimaru pozna³ podstawy Czarnych Jutsu i wê¿owych jutsu.
Koniec czê¶ci drugiej.
SrY ZA B£ÊDY-poprawione By SpokoZiom
Historyjka By Poli